Problemen met kapotte trein voorbij, treinverkeer richting Leeuwarden hervat

nieuws
Foto: Robert van der Veen - niekerknieuws.nl

Treinreizigers tussen Groningen en Leeuwarden hebben dinsdagmiddag en in het begin van de avond te maken gehad met vertraging. Door een kapotte trein was er een tijdlang minder treinverkeer mogelijk.

De problemen begonnen rond 16.45 uur. Spoorbeheerder ProRail liet weten dat de defecte trein voor problemen zorgde tussen Groningen en Feanwâlden. Rond 18.00 uur wordt gemeld dat de problemen voorbij zijn en dat het treinverkeer hervat wordt. Vervoersbedrijf Arriva meldt dat door de storing ook in het begin van de avond nog treinen uit zullenvallen. Het gaat om de trein van 17.47 uur uit Leeuwarden, 18.38 uur uit Groningen en 19.09 uur uit Groningen. Deze treinen zullen niet rijden.

Andere treinen kunnen nog rijden met vertraging. De verwachting is dat rond 18.30 uur alle treinen weer volgens dienstregeling rijden.

Deel dit artikel: