Line-up ESNS uitgebreid met zestig nieuwe namen

nieuws
Santa Salut - Foto via ESNS

De organisatie van Eurosonic Noorderslag bevestigde donderdagmiddag de komst van nog eens zestig artiesten voor de komende editie, die van 19 tot 22 januari plaats gaat vinden in Groningen. Omdat het land Spanje dit jaar centraal staat op het festival, zijn tien van de donderdag bevestigde artiesten afkomstig uit dit land.

Het festival wil dit jaar een breed palet van jonge, opkomende en getalenteerde acts uit heel Spanje naar Groningen halen, om te laten zien welke frisse, levendige en ‘exporteerbare’ artiesten in het land actief zijn. Het festival voegt daarom tien Spaanse artiesten toe aan de line-up: Marta Knight, Marina Herlop, Mundo Prestigio, Pódium, Biznaga, Gabriela Richardson, Santa Salut, Maika Makovski, Derby Motoreta´s Burrito Kachimba, en Dora.

Ook aan de line-up voor Noorderslag zijn nieuwe acts toegevoerd: Don Melody Club, Flemming, Hang Youth, KUZKO en Son Mieux.

De komende weken zullen er nog meer acts aan de line-up worden toegevoegd. Alle bevestigde acts zijn te vinden op de website van ESNS.

Deel dit artikel: