Felle autobrand bij tankstation A28 nabij Haren

nieuws
Foto: Thijs Huisman - 112groningen.nl

Bij een tankstation nabij de Witte Molen aan de A28 heeft woensdag aan het einde van de avond een felle brand gewoed in een personenauto. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

De melding van de brand kwam rond 22.45 uur bij de hulpdiensten binnen waarop een tankautospuit van de Harense brandweer ter plaatse werd gestuurd. Bij aankomst stond de auto al volledig in de brand. Het vuur woedde vlak naast de kiosk, rookwolken trokken over de snelweg. Brandweerlieden hebben het vuur bedwongen, waarbij onder andere gebruik werd gemaakt van een schuimvormend middel. De auto raakte total loss, een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept.

Ten tijde van de brand kon er bij het tankstation tijdelijk niet getankt worden omdat de beveiliging was geactiveerd. Dan wordt de toevoer van de brandstof afgesloten. Inmiddels is het tankstation weer operationeel.

Foto: Thijs Huisman – 112groningen.nl
Foto: Ruben Huisman – 112groningen.nl
Deel dit artikel: