Zo ziet de nieuwe gymzaal bij OBS Het Karrepad aan de Molukkenstraat er straks uit

nieuws
De nieuwe hymzaal van OBS Het Karrepad aan de Molukkenstraat - Impressie: Wind Design + Build”

Begin 2022 gaat de bouw van een nieuwe gymzaal voor OBS Het Karrepad van start aan de Molukkenstraat. De gemeente Groningen deelde donderdagmiddag impressies van het nieuwe gebouw, gemaakt door architectenbureau Wind Design + Build uit Drachten.

De oude gymzaal bij school ging op 16 november 2019 in vlammen op. De afgebrande gymzaal werd overdag gebruikt door basisschool OBS Het Karrepad en in de avonduren verhuurd door Sport 050 aan sportverenigingen en groepen.

”Ik ben blij met het mooie ontwerp van Wind Design + Build”, aldus Carine Bloemhoff, wethouder Onderwijs binnen de gemeente. “De gymzaal krijgt een open, speelse en vriendelijke uitstraling wat goed past binnen het gebied van de school en het Molukkenplantsoen”.

In juni van dit jaar stelde de gemeenteraad al geld beschikbaar voor de bouw van de gymzaal. Het ontwerp van het nieuwe sportgebouw is nu klaar. Als alles volgens planning verloopt, kunnen de kinderen van het Karrepad eind 2022 weer bewegingsonderwijs volgen bij hun school. Ook de sportverenigingen kunnen dan weer gebruik maken van het nieuwe gebouw.

De nieuwe hymzaal van OBS Het Karrepad aan de Molukkenstraat – Impressie: Wind Design + Build”

 

Deel dit artikel: