Wielrenner geschept door taxibestuurder op Bornholmstraat

nieuws
Foto: Raymond Meter - meterfotografie.nl

Bij een verkeersongeluk woensdag aan het einde van de middag op de Bornholmstraat is een wielrenner gewond geraakt. Dat meldt incidentenfotograaf Raymond Meter van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.45 uur ter hoogte van de kruising met de Herningweg. “Naar alle waarschijnlijkheid heeft de bestuurder de wielrenner over het hoofd gezien waardoor een aanrijding het gevolg was”, vertelt Meter. “De wielrenner kwam bij het ongeluk ten val.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Ambulanciers hebben het slachtoffer gestabiliseerd. De persoon is daarna met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. Het overige verkeer ondervond enige hinder van het ongeluk. De fiets van het slachtoffer is door een toevallig passerende koerier meegenomen zodat het rijwiel voorlopig veilig staat.”

Foto: Raymond Meter – meterfotografie.nl
Deel dit artikel: