Tiny Houses Westpark officieel in gebruik genomen

nieuws

Tiny Houses Westpark wordt op vrijdag 10 september officieel in gebruik genomen. Aan de Tarralaan in Westpark komen 22 tiny houses te staan.

Van de 22 tiny houses worden inmiddels tien bewoond. De andere tien zijn in aanbouw. Tiny Houses betekent niet enkel klein wonen met minder spullen, maar staat ook voor een bepaalde manier van leven: duurzamer, met een kleinere footprint. De bewoners leveren een actieve bijdrage aan een beweging die minder belastend is voor natuur en milieu: minder afval, minder gebruik van energie en water.

Sprekers zijn wethouder Roeland van der Schaaf en Groen Links-raadslid Martijn van der Glas, één van de initiatiefnemers van Tiny Houses Westpark. Voorzitter David van der Vliet van Tiny Houses Westpark verzorgt een rondleiding.

Deel dit artikel: