Eind oktober officieel afscheidsmoment voor Donar-clubicoon Jason Dourisseau

sport

Op de zaterdagavond van 23 oktober, direct na afloop van de thuiswedstrijd  tegen Heroes Den Bosch, is er een speciaal afscheidsmoment voor Donar-clubicoon Jason Dourisseau. Fans van Dourisseau kunnen meedoen met dit moment, door een videoboodschap in te sturen.

Voor een vol MartiniPlaza wordt stilgestaan bij het einde van de actieve basketbal-loopbaan van Dourisseau. Ook wordt de 37-jarige Amerikaanse Nederlander in het zonnetje gezet.

Voor het afscheid vraagt de club aan fans hun telefoon te pakken en daarmee een filmpje op te nemen (in de breedte) met een boodschap voor ‘JD’. Vervolgens kunnen ze het filmpje via WeTransfer of e-mail naar info@donarmuseum.nl sturen. Fans maken op die manier kans dat hun filmpje op de grote schermen in MartiniPlaza wordt vertoond of op de ‘social media’-kanalen van Donar. Ook maken de filmers kans een rol krijgen bij de huldiging van Jason Dourisseau.

Ter gelegenheid van het afscheid biedt Donar alle seizoenkaarthouders en sponsors die hun kaart hebben verlengd een zogenaamde ‘Bobblehead’ aan van Dourisseau.