Buurt- en speeltuinenverenigingen in Stad houden zaterdag Open Dag

nieuws
Foto: Jantje Beton

Aanstaande zaterdag opent wethouder Carine Bloemhoff  het opgeknapte deel van de speeltuin in De Hoogte. Daarmee geeft ze tegelijkertijd het startschot voor een Open Dag bij tien andere speeltuinen en buurthuizen in de gemeente.

Elke wijk heeft een eigen programma gemaakt. Dit varieert van een rommelmarkt tot een toneelvoorstelling, van een buurt-BBQ tot een stormbaan en van een bingo tot een muziekoptreden

. Deze verschillende activiteiten vinden, onder de noemer van ’t Ken Weer, plaats bij speeltuin De Hoogte, maar ook in de speeltuinen in Selwerd (Elzenlaan 72), Hoogkerk (Drakesteijnstraat 29 en Noorderstraat 14), Kostverloren (Jacob van Ruysdaelstraat 73), Korrewegwijk (Madoerastraat 16), Ruischerbrug (Woldweg 41), Woonschepenhaven (Woonschepenhaven 100), Helpman (Groenesteinlaan 16) en Corpus den Hoorn (Semmelweisstraat 182).

Op de website van de Speeltuincentrale zijn de programma’s van de Open Dagen van de speeltuinen te vinden.

Deel dit artikel:
Adverteren?