Beweegplek en buitenfitness Beijum en Kardingeberg officieel geopend

nieuws
Foto: Rieks Oijnhausen

Bij Het Trefpunt in Beijum vond vrijdagmiddag de opening plaats van twee buitenfitness-plekken, één in Beijum en een bij de Kardingerbult.

Na de officiële opening door wethouder Jongman gaf oud-voetballer en Old Stars in de Wijk-ambassadeur Kees Kist een voetbalclinic. Daarnaast waren er trainers van Open Gym aanwezig om vragen te beantwoorden en belangstellenden kennis te laten maken met het aanbod op twee nieuwe beweegplekken.

Om bewoners kennis te laten maken met de nieuwe beweegplekken, is er tot half november een programma met gratis sportlessen. Daar kunnen buurtbewoners, onder professionele begeleiding, sportlessen volgen om zo op een laagdrempelige manier te bewegen in een veilige omgeving.

Deel dit artikel:
Adverteren?