Zand, grind en steenslag valt van aanhanger en belandt op Bornholmstraat

nieuws
Foto: Raymond Meter - 112groningen.nl

Een deel van de lading op een aanhangwagen is woensdagmiddag op de Bornholmstraat terecht gekomen. Dat meldt Raymond Meter van 112groningen.nl.

Het voorval gebeurde halverwege de middag. “Het vermoeden bestaat dat de bestuurder beton wilde gaan maken”, vertelt Meter. “Op de aanhangwagen lag zand, grind en steenslag. Ter hoogte van de brug, waar het wegdek omhoog loopt, is de lading gaan schuiven en daardoor deels op de weg terecht gekomen.”

Volgens Meter kwam de gemeente Groningen in allerijl ter plaatse. “Zij hebben met een veegwagen de weg schoongemaakt. De weg hoefde niet dicht maar het verkeer ondervond wel enige hinder.” Inmiddels is de weg weer schoon.

Foto: Raymond Meter – 112groningen.nl
Foto: Raymond Meter – 112groningen.nl