Voedselbank houdt inzamelingsactie bij AH’s in Stad: vrijwilligers gezocht

nieuws
Foto: Sebastiaan Scheffer

Op 3 en 10 september houdt de Voedselbank Groningen opnieuw een inzamelingsactie bij supermarkten in de gemeente. Gedurende de twee vrijdagen staan er vrijwilligers bij vijftien vestigingen van Albert Heijn in Groningen.

Winkelend publiek zal gedurende deze dagen flyerende vrijwilligers tegenkomen als ze de winkel ingaan. Daarin worden shoppers verzocht om bepaalde producten te kopen voor de Voedselbank. Bij de uitgang worden deze producten verzameld.

Stichting Present Groningen helpt mee om vrijwilligers voor deze actie te werven. De stichting zoekt nog steeds naar mensen die tijd willen vrijmaken om deze actie te ondersteunen. Aanmelden als vrijwilliger voor de actie kan hier.

Deel dit artikel: