OOG Radio live aanwezig op #UnmuteUs demonstratie

nieuws
Het Paradigm Festival in 2018. Foto: Erick Bakker

Zaterdagmiddag vindt er in diverse steden in Nederland, waaronder Groningen, een #UnmuteUs protestmars plaats tegen de coronamaatregelen waar de evenementensector nog steeds mee te maken heeft. OOG Radio is hierbij live aanwezig.

De demonstraties worden georganiseerd in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Nijmegen. Tijdens de protestmars wordt op OOG Radio live verslag gedaan door OOG DJ Kevin van der Laan en locatiereporter Henri Haan. Vanaf 13.00 tot 16.00 uur wordt hiervan verslag gedaan. Er komen ook updates rondom de landelijke acties voorbij en er zijn interviews met mensen uit de evenementensector.

OOG Radio is in de ether te ontvangen op 106.6FM, in Haren op 107FM en te livestreamen o.a. via OOGRadio.nl.