Kinderafdeling Martini Ziekenhuis krijgt veel lof van ouders na ‘racefoto’ op sociale media

nieuws
Foto: Martini Ziekenhuis

“Voor het slapen gaan, maken we tijd voor nog een allerlaatste race tegen elkaar.” De ‘race’ zorgt voor een hausse aan likes en reacties voor het Martini Ziekenhuis, nadat de kinderafdeling van het ziekenhuis deze opvallende foto op haar sociale media plaatse.

Veel reacties van ouders

Het ziekenhuis plaatse de foto van de ‘race’ donderdagmiddag op Instagram en Facebook. Dat maakte bij verschillende ouders reacties los, met name bij ouders wiens kinderen een opname in het ziekenhuis hebben gehad.

“Mijn zoon heeft enige tijd bij jullie gelegen vanwege een brandwond”, zo schrijft één van de enthousiaste ouders op Facebook. “Wat heb ik met verbazing toe gekeken hoe top jullie voor hem gezorgd en hoe “leuk” jullie het maken voor de kinderen.” “ Wat leuk!!! Fijne afdeling. Komen er net weg. Lieve mensen daar!”, schrijft een andere ouder. “Onze zoon heeft 12 jaar geleden 16 weken bij jullie op de afdeling gelegen. We hebben jullie toen heel erg bedankt maar dat wil ik nu nog es doen!”

Racen voor het slapen gaan

Wie de race voor het slapengaan heeft gewonnen, laat het ziekenhuis in het midden: “Wie denken jullie dat de race gewonnen heeft?”

Het ziekenhuis benadrukt dat de foto is geplaatst met toestemming van de ouders van het jonge patiëntje.

 

Deel dit artikel: