FC Groningen Voetbalschool gaat samenwerken met GVAV Rapiditas

sport
Foto: Zuzana Sabonova Photography - www.zuzka.nl

De FC Groningen Voetbalschool heeft een derde partnervereniging gevonden. De FC start komend seizoen bij GVAV Rapiditas met een open voetbalschool voor kinderen van 6 tot 14 jaar.

GVAV Rapiditas is na ACV Assen en VV Zuidhorn de derde partnervereniging voor de Voetbalschool. FC Groningen gaat bij die drie clubs in diverse cyclussen op zondagen op hoog niveau voetbaltrainingen aanbieden. De onderlinge band tussen FC Groningen en GVAV Rapiditas is altijd aanwezig geweest en wordt door de samenwerking weer aangehaald, aldus beide verenigingen.

FC Groningen wil met de voetbalschool meer voetballende jongens en meisjes bereiken en bedienen. Door diverse cyclussen van trainingen aan te bieden krijgen meer kinderen de mogelijkheid om kennis te maken met de FC en krijgt de club een beter beeld van het voetbaltalent in de regio.

Deel dit artikel: