De eerste dag van de KEI-week: “De sfeer is positief”

De KEI-week is weer van start gegaan. Met als eerste activiteit, de traditionele informatiemarkt.

Op deze informatiemarkt kunnen KEI-lopers informatie vergaren over verenigingen, sportclubs en andere organisaties die handig van pas kunnen komen tijdens de studententijd.

In de KEI-app ervaarden de KEI-lopers vanochtend een aantal technische storingen, waardoor ze zich onder andere niet direct konden inschrijven en aanmelden voor activiteiten. Desondanks was de informatiemarkt een groot succes.

“De sfeer is positief en je kunt overal voldoende informatie vragen.” Aldus één van de KEI-lopers, die de informatiemarkt bezocht. Mede door de informatiemarkt konden een aantal verenigingen direct een paar nieuwe leden inschrijven. Zo vertelt een student bij een kraampje ons dat ze al zeventig nieuwe leden hebben mogen inschrijven.