Politie arresteert alsnog verdachte van achtervolging, met hulp van Burgernet

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De politie heeft een verdachte aan kunnen houden in de zaak van een achtervolging in de omgeving van de Parkweg. Dat laat de politie weten.

Aan het einde van de middag kregen Burgernetdeelnemers een melding waarin zij gevraagd werden om uit te kijken naar een man in de omgeving van de Parkweg. Incidentfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl liet weten dat er in de omgeving van de Parkweg door diverse agenten gezocht wordt. “Op de Concourslaan, bij de ingang van het Stadspark, hebben agenten een scooter in beslaggenomen. Eén van de hulpverleners vertelde mij dat er een achtervolging aan vooraf is gegaan. De scooter is door een bergingsbedrijf weggevoerd.” De fotograaf vertelde dat er ook aan de Snelliusstraat onderzoek werd gedaan.

De verdachte werd in eerste instantie niet gevonden. Rond 20.00 uur liet de politie weten dat er toch een verdachte is aangehouden. “Hij wordt verdacht van het veroorzaken van een ongeval met een scooter, het verlaten van plaats ongeval en diefstal van een scooter”, laat de politie weten. “De man is aangehouden. Hij bleek gewond te zijn en is nu voor behandeling in het ziekenhuis.” De politie laat weten dat verdachte aangehouden kon worden dankzij Burgernet.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl