Ook dit jaar weer talloze activiteiten voor Groningse kinderen tijdens zomervakantie

nieuws
Zwemmende kinderen in Kardinge. Foto: Gemeente Groningen

Ook dit jaar zijn er weer talloze activiteiten voor kinderen in de gemeente Groningen tijdens de zomervakantie,
georganiseerd door WIJ Groningen, wijkcentra, cultuurcoaches van Bij Vrijdag, de sportcoaches van Bslim, vrijwilligers en vele lokale partijen.  Alle activiteiten per wijk zijn ook dit jaar weer terug te vinden op de site Check050.

Van 10 juli tot en met 22 augustus zijn alle activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 18 jaar terug te vinden op de vernieuwde website, vertelt Kim Aarts, jongerenwerker bij WIJ Groningen en initiatiefnemer van de vernieuwde site: “Van dreumes- peuterdans, tot een stormbaan. Je kunt het niet zo gek bedenken of het wordt georganiseerd.”

Denk ook aan voorbeelden als een barbecue, trampolinespringen, schilderen, een musical, een voorleesochtend, of een bezoekje aan het Groninger museum of attractiepark Slagharen. Aarts: “Ook al ga je niet op vakantie, je hoeft je geen dag te vervelen. Check de site en je vindt er altijd wel iets tussen wat je zou willen doen.”

Deel dit artikel: