Volledige coronavaccinatie vanaf maandag bijschrijven in ‘gele boekje’ bij MartiniPlaza

nieuws
Foto: Nederlandse Staat en SDU

Vanaf aanstaande maandag kunnen mensen die volledig zijn gevaccineerd tegen het coronavirus door de GGD, deze inenting alsnog laten bijschrijven in het gele vaccinatieboekje.

Vanaf maandag 7 juni kunnen mensen, met terugwerkende kracht, hun volledige vaccinatie laten bijschrijven in het boekje bij MartiniPlaza, in de teststraat van de GGD. Het besluit om de reeds volledig gevaccineerden naar een testlocatie te laten komen om de inenting bij te schrijven, neemt de GGD om de doorstroming op de vaccinatielocatie te waarborgen.

Mensen die voor hun eerste of tweede vaccinatie naar een GGD-vaccinatielocatie komen, kunnen beide inentingen op alle GGD-locaties laten bijschrijven.

Om de coronavaccinatie in het gele boekje bij te schrijven, hebben mensen in elk geval het registratiebewijs nodig dat je direct na een prik van meekrijgt van de GGD.

De GGD verkoopt geen losse exemplaren van het gele boekje voor registratie van coronavaccinaties. Dat kan alleen als mensen naar de GGD komen voor reizigersvaccins.n coronavaccinaties.