Stad goed vertegenwoordigd in nieuw seizoen Slimste Mens

nieuws
Foto: Sergio Vyent via Instagram

De stad Groningen is goed vertegenwoordigd tijdens het nieuwe seizoen van het KRO-NCRV programma De Slimste Mens. Onder andere Bert Visscher, Joost Oomen en Bram Douwes doen mee.

In de eerste uitzending van het 18e seizoen, die gepland staat op maandag 12 juli, neemt Visscher het op tegen schrijfster en presentatrice Daphne Deckers en gastheer uit First Dates Sergio Vyent.

Ook Joost Oomen (schrijver, performer en oud-stadsdichter) en Bram Douwes (presentator, interviewer, producent en programmamaker) doen dit seizoen mee aan het televisieprogramma. Zij zullen later hun opwachting maken bij presentator Philip Freriks en ‘jurylid’ Maarten van Rossem.

De Stadjers nemen het dit jaar op tegen theaterpersoonlijkheid Ellen ten Damme, Barbara Barend, cabaretier Marc-Marie Huijbregts, fractievoorzitter VOLT Laurens Dassen, fractievoorzitter BoerBurgerBeweging Caroline van der Plas, presentator Dennis Weening en cabaretier Najib Amhali.