Scooterrijder gelanceerd bij verkeersongeluk Speenkruidstraat

nieuws
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk in de nacht van zondag op maandag is een scooterrijder gewond geraakt. Dat meldt Martin Nuver van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 00.05 uur. “Het betreft een eenzijdig verkeersongeluk”, vertelt Nuver. “De scooterrijder is over een drempel gereden en is daarbij gelanceerd. Mijn indruk is dat hij ook een behoorlijk stukje heeft gevlogen. De scooter ligt vijftig meter verder, het slachtoffer ligt halverwege.”

Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Ambulanciers hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Daarna is deze met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.” De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl