Politie: “Verdachte steekpartij Hoogkerk is 23-jarige man uit Stad”

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De verdachte die zondagmiddag aangehouden werd in verband met de dodelijke steekpartij in een supermarkt in Hoogkerk is een 23-jarige man uit Groningen. Dat heeft de politie zondagavond bekendgemaakt.

De verdachte kon binnen een half uur na de steekpartij in de buurt worden aangehouden. “Uit het eerste onderzoek blijkt dat de verdachte en het slachtoffer elkaar niet kenden”, laat een politiewoordvoerder weten. “De verdachte zit vast en zal de komende tijd verder verhoord worden. Het onderzoek naar de precieze toedracht is nog altijd volop bezig.”

De steekpartij vond rond 15.00 uur plaats bij een supermarkt aan de Zuiderweg in Hoogkerk. Ondanks dat hulpdiensten massaal uitrukten konden zij niet voorkomen dat het slachtoffer, een minderjarige jongen, om het leven kwam. Een gedeelte rond de supermarkt is zondagavond nog altijd afgesloten. De zichtschermen staan nog opgesteld en rechercheurs doen onderzoek op de locatie.

Deel dit artikel: