Nachtclub OOST sluit na vijf jaar de deuren aan Oosterstraat

nieuws
Foto via Facebook @komOOST

Nachtclub OOST sluit op 4 september voor het laatst haar deuren aan de Oosterstraat in Groningen. De eigenaren zijn op zoek naar een andere locatie voor een nieuw etablissement.

Volgens de exploitanten hebben de coronacrisis en defecten in het gebouw ervoor gezorgd dat de nachtclub aan de Oosterstraat niet meer uit kan. De eigenaren willen de nachtclub wel voortzetten, maar dan op een andere plek. “Als u een passende locatie vertegenwoordigt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen”, aldus OOST op Facebook. “Wij willen dit mooie tafereel blijven verrijken vanuit een passend nieuw huis.”

De nachtclub gaat tussen 7 augustus en 4 september nog vijf keer open, met inachtname van de geldende coronamaatregelen. “Bidden natuurlijk dat het wordt zoals we het allemaal willen: zij aan zij tussen stand en bar. Alle vijf nachten, tot de wielen eraf gaan.”

Deel dit artikel: