Marin Sverko (23) lijkt te gaan tekenen bij FC Groningen

sport
Foto via Instgram Marin Sverko

De 23-jarige Marin Sverko lijkt op weg te zijn naar een contract bij FC Groningen. Volgens VI zou de Kroatische jeugdinternational zeer binnenkort overkomen van 1. FC Saarbrücken., spelend in de Duitse derde divisie.

De flankenspeler zou komen als een vervanger voor Gabriel Gudmundsson en Ko Itakura. Aan Gudmundsson wordt van alle kanten getrokken en een transfer van de Noor lijkt onvermijdelijk. Itakura keert hoogstwaarschijnlijk terug naar Manchester City.

Sverko stond onder contract bij FSV Mainz en Karlsruher SC. Hoewel Sverko nu voor het Kroatische jeugdelftal, heeft hij ook de Duitse nationaliteit.

Eerder deze week werd Sverko al gespot bij Sportpark Corpus den Hoorn.

 

Deel dit artikel: