Vrouw van tas beroofd in Soerabajastraat, getuige gestoken

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die vrijdagavond plaats heeft gevonden op de Soerabajastraat in de stad. Bij de straatroof raakte één persoon gewond.

De straatroof vond rond 23.45 uur plaats. Een 29-jarige vrouw uit Den Haag stond te bellen toen zij door twee mannen beroofd werd van haar tas. Een getuige die het zag gebeuren kwam daarop toegesneld en ging achter de daders aan. De man werd echter gestoken met een scherp voorwerp en raakte lichtgewond. De twee daders wisten te ontkomen.

De politie is vrijdagavond direct een onderzoek gestart. In de buurt is er gezocht naar getuigen, er is forensisch onderzoek gedaan en een politiehond heeft in de omgeving gezocht. De twee daders zijn echter nog niet gevonden. Het gaat om twee mannen die vermoedelijk tussen de 20 en 25 jaar oud zijn. De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben. “Heb je iets bijzonders gezien of gehoord rond 23.45 uur in de omgeving van de Soerabajastraat? Dan komen wij graag in contact met u. Heeft u camerabeelden? Dan ontvangen wij deze graag.” Het uploaden van videobeelden kan via deze website.