Lycurgus haalt bekerfinale op 18 april in; finale play-offs ingekort tot drie wedstrijden

nieuws
foto: Gerrie van der Boom - FotoKlick Fotografie

De afgelaste bekerfinale tussen Amysoft Lycurgus en Draisma Dynamo wordt op 18 april ingehaald. Dat heeft de Nederlandse Volleybalbond donderdagmiddag bekend gemaakt. Daarbij is niet MartiniPlaza, maar het Alfa-college Sportcentrum de speellocatie.

De bekerfinale werd maandagmiddag afgelast, vanwege coronabesmettingen bij tegenstander Dynamo. De sportbond en de clubs waren van plan om de bekerfinale, evenals de uitgestelde play-off wedstrijden, zo snel mogelijk in te halen. Komend weekend bleek echter niet haalbaar, vanwege het hoge aantal besmettingen bij de Apeldoornse club.

Daarom is ervoor gekozen om de bekerfinale uit te stellen tot 18 april. Omdat het seizoen op 1 mei afgesloten moet zijn, hebben de bond en de clubs ervoor gekozen de play-offs voor de landstitel in te korten van vijf naar drie wedstrijden. De speeldata van de play-offs zijn woensdag 21 april, zaterdag 24 april en zondag 25 april.

Deel dit artikel: