Thierry Baudet: “18 Maart moet heel Nederland weer open”

Als het aan Thierry Baudet ligt, komt er zo snel mogelijk een einde aan de lockdown. “18 maart moet heel Nederland weer open”. Dat zei de Forum voor Democratie-lijsttrekker dinsdag tijdens zijn verkiezingscampagne in Groningen.

Baudet was dinsdag met zijn verkiezingskaravaan op de Grote Markt. Enkele honderden mensen kwamen hierop af om naar zijn speeches te luisteren of met hem op de foto te gaan. Ook waren er verschillende tegenstanders van de FvD aanwezig. Er ontstonden enkele ongeregeldheden waarbij twee mensen gearresteerd werden.

De politicus kwam onlangs in het nieuws. Twitter had afgelopen week het stempel misleidend op een tweet van de FvD-voorman gezet. Baudet vindt dit een zorgwekkende vorm van censuur op sociale media.