Ron Benjamins nieuwe directeur-bestuurder christelijke scholengemeenschap

nieuws
Ron Benjamins

Ron Benjamins wordt per 1 augustus de nieuwe directeur-bestuurder van de Christelijke Scholengemeenschap Groningen, CSG. Benjamins volgt Nol Benders op.

Benders heeft aangegeven zijn dienstverband na zeven jaren te willen beëindigen. “In deze periode heeft Benders onze scholengemeenschap op kundige en plezierige wijze geleid”, vertelt voorzitter van de Raad van Toezicht Johan Lindemulder. Met Benjamins wordt een ervaren bestuurder binnengehaald. Als interim-bestuurder en als senior adviseur heeft hij ruime ervaring opgedaan met het leiden en begeleiden van onderwijsorganisaties. Momenteel is hij werkzaam bij een bureau in Amsterdam dat zich bezighoudt met interim-management en advies, gericht op het onderwijs.

De Raad van Toezicht laat weten blij te zijn met de benoeming. “We spreken het vertrouwen uit dat deze benoeming bijdraagt aan de stabiele en stevige positie die de CSG met haar vier scholen, CSG Augustinus, CSG Kluiverboom, CSG Selion en CSG Wessel Gansfort in het Groninger onderwijsland inneemt”, besluit Lindemulder.