Politie deelt beelden van inbraak bij cafetaria Zonnelaan

nieuws

De politie Noord-Nederland heeft donderdagmiddag beelden vrijgegeven van een inbraak in een snackbar aan de Zonnelaan in Paddepoel. In deze snackbar werd, tussen 7 en 23 februari, drie keer ingebroken en de politie vermoedt dat het telkens om dezelfde inbreker ging.

De inbreker kwam telkens binnen in het pand door een raam kapot te slaan. Bij de drie inbraken werd de cafetaria doorzocht en als buit werd een kleine hoeveelheid muntgeld en eten gestolen. Op de beelden van de bewakingscamera was te zien dat het hier steeds om dezelfde persoon ging. Deze inbraken vonden plaats op 7, 15 en 23 februari.

Op 18 februari 2021 werd ingebroken in een snackbar aan de Eikenlaan, waarbij de inbreker met een kleine buit vertrok. De schade voor de ondernemer was echter aanzienlijk. Ook hier maakte bewakingscamera opnames van de verdachte. Dit bleek weer dezelfde inbreker te zijn.

De politie wil graag weten wie deze man is. Mensen met informatie over de inbreker, kunnen informatie doorgeven via de politie-tiplijn 0800 – 6070. Als u anoniem wilt blijven, bel dan met de stichting Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.