Meldpunt van Groninger Studentenbond moet studenten met problemen een stem geven

nieuws
Foto: Andrew Neel via Pexels.com

De Groninger Studentenbond heeft een meldpunt geopend, waarin studenten hun verhaal kwijt kunnen over hun mentale problemen, veroorzaakt door de coronacrisis.

Met het meldpunt wil de GSb studenten een stem geven tijdens de coronacrisis. “De coronacrisis raakt ons studenten bijzonder hard”, zo schrijft de GSb. “Velen kampen met mentale klachten. De Groninger Studentenbond wil dat iedereen gehoord kan worden.”

Alle verhalen die de GSb binnenkrijgt, worden gebundeld en vervolgens aangeboden aan de bestuurders van de Groninger onderwijsinstellingen. Op deze manier hoopt de GSb dat de verhalen van de studenten bijdragen aan een oplossing voor hun problemen.

Deel dit artikel: