Jorgen Strand Larsen geselecteerd voor nationaal elftal Noorwegen

nieuws
Foto: Sportphotoagency.com (L-R) *Jorgen Strand Larsen* of FC Groningen, *Jordan Teze* of PSV

FC Groningen aanvaller Jorgen Strand Larsen is opgeroepen voor het nationale elftal van Noorwegen.

Strand Larsen heeft tot nu toe één interland achter zijn naam staan. Hij speelde ook voor Jong Noorwegen. In totaal werden er 31 spelers geselecteerd voor de komende drie wedstrijden. Daaronder zit ook oud FC Groningen speler Alexander Sorloth die nu bij het Duitse RB Leipzig speelt. Noorwegen heeft veel spelers opgeroepen vanwege het coronavirus. Bij ziekte zijn er dan voldoende alternatieven.

Noorwegen speelt op 24 maart tegen Gibraltar, op 27 maart tegen Turkije en op 30 maart tegen Montenegro. Het gaat om kwalificatiewedstrijden voor het WK in Qatar. Noorwegen zit bij Nederland in de groep. Op 1 september spelen de Noren thuis tegen Nederland.