Topsport Talentschool en Lucia Marthas starten nieuwe dansprogramma’s

nieuws

Leerlingen die hun dans- en performtalenten verder willen ontwikkelen kunnen vanaf het schooljaar 2021-2022 terecht op de Topsport Talentschool.

De TTAS heeft in samenwerking met Lucia Marthas twee nieuwe dansprogramma’s opgezet, namelijk Topdansers en DansLifeStyle. De TTS biedt leerlingen met een topsportstatus veel ruimte om hun trainingsprogramma’s te combineren met hun vmbo, havo of atheneum. Dat geldt straks ook voor topdansers.

Leerlingen die hun talent op het gebied van dansen, zingen en acteren verder willen ontwikkelen kunnen terecht bij het DansLifeStyle-programma. Ze volgen in de ochtend vakken die te maken hebben met dans en acteren, bij docenten van Lucia Marthas. Ook volgen ze lessen in gezondheid, beeldende vorming en kunst en cultuur. Vanaf 11.00 uur volgen ze de reguliere lessen op school.

De Topsport Talentschool verzorgt op 18 februari, 1 maar ten 3 maart online rondleidingen en proeflessen rond de dansprogramma’s. Inschrijven kan via de website scholenmarktgroningen.nl.