Tekeningen van vier prijswinnende kinderen hangen aan MartiniPlaza

nieuws
Foto: MartiniPlaza

De komende weken hangen er vier grote kindertekeningen aan de zuidelijke muur van MartiniPlaza. De tekeningen zijn gemaakt door de winnaars van een wedstrijd, die de evenementenlocatie eind januari uitschreef.

Volgens MartiniPlaza is massaal gehoor aan gegeven aan de oproep om tekeningen te maken die laten zien waar kinderen van stralen. Er zijn honderden inzendingen binnen gekomen en daarom zijn er meerdere winnaars gekozen. Vier kinderen hebben de gedeelde eerste plaats verdiend.

De tekeningen van de vier winnaars zijn gigantisch uitvergroot. De komende weken zijn ze te zien op de zuidgevel van MartiniPlaza. Daarnaast hebben de winnaars kaarten gewonnen voor een familievoorstelling naar keuze.

De tekeningen die op een gedeelde tweede plaats zijn geëindigd, zijn de komende tijd te zien op de advertentieborden in de Stad.

Deel dit artikel: