Maandag geen Dagblad van het Noorden op de deurmat

nieuws

Het Dagblad van het Noorden zal maandagochtend niet op de deurmat ploffen bij abonnees. De oorzaak zijn de weersomstandigheden.

De NDC Mediagroep, waar het Dagblad van het Noorden onderdeel van uit maakt, heeft besloten om de krant niet te gaan drukken. Men vindt het te gevaarlijk om bezorgers maandag de weg op te sturen. Behalve het Dagblad zal ook de Leeuwarder Courant niet gedrukt en langsgebracht worden.

Ook diverse landelijke kranten zullen maandag niet gebracht worden. Het gaat om de titels van DPG Media en het Mediahuis. “Door het huidige winterweer achten de uitgeverijen het niet verantwoord om chauffeurs, distributeurs en bezorgers de weg op te sturen”, laat een woordvoerder weten. Het gaat onder andere om het Algemeen Dagblad, De Volkskrant, NRC, de Telegraaf en verschillende regiotitels.