Anne Kuik (CDA): ‘Nu kun je haar voor 10 euro pakken…Kom op zeg we zijn er om haar te beschermen!’

In aflevering 10 van Grote Markt 1 is kandidaat Kamerlid Anne Kuik (CDA) te gast. Anne zat van 2010 – 2017 in de Groningse gemeenteraad, waarna ze als Kamerlid naar Den Haag vertrok.

We praten met Anne over haar rechtvaardigheidsgevoel dat haar de politiek in heeft gezogen. Met name als gaat om vrouwenhandel en gedwongen prostitutie. Ook hebben we het met Anne over het opvangen van vluchtelingen, de aardbevingsproblematiek en duiken we een klein beetje haar persoonlijke leven in. Haar relatie met de Groninger D66-wethouder Paul de Rook kan uiteraard niet onbesproken blijven.

Bekijk en luister ook de afleveringen met Sandra Beckerman (SP), Julian Bushoff (PvdA), Sabine Koebrugge (VVD), Wieke Paulusma (D66), Henk Nijboer (PvdA), Stieneke van de Graaf (ChristenUnie), Jimmy Dijk, (SP) en Stephanie Bennett (GroenLinks) op de pagina over de Tweede Kamerverkiezingen.

 
 

Deel dit artikel: