Expositie Minerva-studenten in voormalig pand Men at Work in Herestraat

Vorige week waren de afstudeerwerken van 55 studenten Autonome Beeldende Kunst van de Academie Minerva te bewonderen in de jaarlijkse Greenlights tentoonstelling. Ze waren te zien in het voormalige pand van Men at Work in de Herestraat.

Voor de eerste keer komen alle vierdejaars studenten samen in één grote show. De jaarlijkse tentoonstelling, georganiseerd door de afstuderende studenten van de opleiding Autonome Beeldende Kunst van Academie Minerva is onderdeel van het ‘Greenlights’-programma, wat bestaat uit evenementen, kunstperformances, gesprekken en workshops.

Deze tentoonstelling is een voorloper van hun afstudeershow, het middel voor studenten om “groen licht” te behalen en toestemming te krijgen om af te studeren.

Op www.greenlights.live kunnen geïnteresseerden de tentoonstelling bekijken, met o.a. de mogelijkheid om op 360 graden-tour te gaan door de fysieke expositie, die vanwege de huidige omstandigheden helaas niet op locatie te bezoeken is voor publiek.