Deuren van kinderopvang Ten Boer blijven week dicht vanwege coronabesmettingen

nieuws

Vanaf aanstaande vrijdag houdt de locatie van kinderopvangorganisatie Kids2B in Ten Boer de deuren een week gesloten. Een uitbraak van het coronavirus onder personeelsleden, kinderen en ouders is daar de oorzaak van.

De directie van de kinderopvang heeft tot de sluiting besloten na overleg met de GGD, zo meldt RTV Noord donderdagmiddag. Zeven medewerkers zijn inmiddels positief getest, vier andere medewerkers met verschijnselen van het virus wachten nog op hun uitslag. In combinatie met besmettingen onder kinderen en ouders die de locatie bezoeken, vindt de GGD dat het aantal besmettingen te snel groeit.

Alle besmette medewerkers en collega’s die in nauw contact met hen zijn geweest, zitten inmiddels in thuisquarantaine. Ook een aantal ouders blijft de komende dagen thuis.

Deel dit artikel: