Buijs weer aanwezig bij inhaalwedstrijd tegen Feyenoord

sport
Foto: Sportphotoagency.com Coach *Danny Buijs* of FC Groningen

Danny Buijs is weer actief bij FC Groningen. De hoofdtrainer verbleef, net als keeperstrainer Sascha Marth en technisch directeur Mark-Jan Fledderus, sinds afgelopen vrijdag in thuis-quarantaine,  nadat hij vorige week in een overleg hadden gezeten met een met corona besmette persoon.

Buijs noemt het feit dat hij de wedstrijd van afgelopen zondag tegen SC Heerenveen vanaf de bank moest bekijken ‘een vreemde gewaarwording. “Je voelt je goed, je hebt een negatieve uitslag van een coronatest en toch is het beter om niet in de buurt van anderen te komen. Ik ben blij dat ik er tegen Feyenoord weer gewoon bij kan zijn, want je zit voor die tv en ziet dat het niet goed gaat in de eerste helft, terwijl je weet dat de ploeg zoveel beter kan. Dat is frustrerend.”

FC Groningen speelt woensdagavond om 18.45 uur de inhaalwedstrijd tegen Feyenoord in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Alle uitkomsten van de coronatesten van spelers en staf van FC Groningen zijn negatief en niemand heeft gezondheidsklachten.