Week van de Lieve Briefjes wil mensen verbinden

nieuws

Komende week is het weer de Week van de Lieve Briefjes. Deze week is bedoeld om iedereen op te roepen, elkaar iets liefs te zeggen. Dat kan een lieve buurvrouw, een goede vriend, of zomaar iemand zijn.

Wie Lieve briefjes wil schrijven, kan ze ophalen bij alle bibliotheken in de provincie Groningen, enkele WIJ-vestigingen in de gemeente Groningen bij servicepunten van Qbuzz en bij vestigingen van Albert Heijn. In totaal zijn er 20.000 ansichtkaarten beschikbaar, gratis of tegen onkostenvergoeding

Het doel van de Week van de Lieve Briefjes is om mensen met elkaar te verbinden. De week is een initiatief van stichting BuitengewoonZijn.NU en wordt mede ondersteund door onder meer de gemeente Groningen, Qbuzz, WIJ Groningen, Biblionet Groningen, Residentie de Wijert en Omapost.

Burgemeester Koen Schuiling neemt vrijdag 15 januari het eerste Lieve Briefje in ontvangst, als dank voor zijn eigen brief die hij alle Groningers stuurde tijdens de eerste lockdown van 2020.