Sandra Beckerman (SP): ‘Je ziet collega’s die het niets interesseert, dat doet pijn’

De Tweede Kamerverkiezingen komen eraan. Op 17 maart mogen we naar de stembus om een nieuw parlement te kiezen. In aanloop naar die verkiezingen gaat podcast Grote Markt 1 met kandidaat Kamerleden uit Groningen in gesprek, te beginnen met Sandra Beckerman van de SP.

In de podcast komt huidig kamerlid Sandra Beckerman onder andere terug op het moment dat ze in de Tweede Kamer emotioneel werd.  Daarnaast praten presentatoren Wouter Holsappel en Ecco van Oosterhout over van alles met Sandra. Van haar prille begin in de politiek, de studie die ze gedaan heeft tot de standpunten van de SP.

Bekijk en luister ook de afleveringen met Julian Bushoff (PvdA), Sabine Koebrugge (VVD), Wieke Paulusma (D66), Henk Nijboer, Anne Kuik (CDA), Stieneke van de Graaf (ChristenUnie), Jimmy Dijk, (SP) en Stephanie Bennett (GroenLinks) op de pagina over de Tweede Kamerverkiezingen.