Stichting De Straatmadelief heft zichzelf op

nieuws
Foto: Gonnie Lemckert en Theo Immers

Stichting De Straatmadelief stopt er per 31 maart mee. Vanaf heden zijn er al geen huisbezoeken aan de prostituees meer. Dat meldt de stichting die jarenlang opkwam voor tippelaarsters zondag via een persbericht.

Sinds de sluiting van de tippelzone aan de Bornholmstraat hebben Gonnie Lemckert en Theo Immers zich toegelegd op huisbezoeken om voor de vrouwen te zorgen. De gezondheid van beiden is echter niet meer zodanig dat huisbezoeken nog mogelijk zijn. Bovendien speelt de Covid-19 pandemie mee: beiden zijn gezien hun leeftijd kwetsbaar. Ze hebben daarom besloten vanaf heden te stoppen met het afleggen van huisbezoeken. De stichting blijft nog actief tot 31 maart.

Gonnie en Theo melden, de afgelopen 20 jaar met veel liefde de zorg voor de vrouwen op zich te hebben genomen. Voor de vrouwen zijn op dit moment goede alternatieven.

Deel dit artikel: