Groninger Landschap organiseert fotowedstrijd voor kalender

nieuws
Foto: Sebastiaan Scheffer

Vanaf december organiseert Het Groninger Landschap een fotowedstrijd. De dertien mooiste ingestuurde foto’s worden gebruikt in de kalender van 2022.

Vanwege het 85-jarig bestaan van de Stichting (in maart 2021) roept het Groninger Landschap natuurliefhebbers en (amateur)fotograven op om hun mooiste foto van Groninger natuur, landschap en/of erfgoed in te sturen. “Je hoeft niet ver om te genieten van natuur en landschap, we wonen in een prachtige provincie waar we trots op mogen zijn”, aldus Petra van der Meer, hoofd Publiek en Relatie van Het Groninger Landschap.

Het thema van de fotowedstrijd  Groningen, mooi dichtbij. Foto’s met daarop landschap, natuur en erfgoed in het landschap zijn welkom. Marco Glastra (directeur Het Groninger Landschap), Ard Bodewes (landschapsfotograaf) en Silvan Puijman (natuurbeheerder Het Groninger Landschap) zullen de foto’s beoordelen.De fotografen van de dertien mooiste foto’s bemachtigen niet alleen een plek in de kalender, maar er zijn ook mooie prijzen van Foto Sipkes te winnen.

Meedoen kan door afbeeldingen in te sturen via de website www.groningerlandschap.nl/fotowedstrijd. Inzenden kan nog tot en met 16 mei 2021

Deel dit artikel: