Volg nu live de straafzaak over Jaagpadmoord

nieuws
Foto: mrg.bz/F0Ksyt

Aanstaande maandag en dinsdag is de strafzaak tegen Milton T., de man die ervan wordt verdacht dat hij op 14 mei 2019 aan het Jaagpad in Groningen een hardloper om het leven heeft gebracht, live te zien. Het proces tegen T. begint om 10.00 uur.

De Rechtbank Noord-Nederland besloot het proces live uit te zenden, omdat er beperkt plaats in de zittingszaal van de rechtbank. Voor het bijwonen van deze zaak is veel publieke belangstelling.

Tijdens het proces komen gedragsdeskundigen van het Pieter Baan Centrum aan het woord, evenals nabestaanden. Alleen professionele procespartijen, zoals de rechters, de officier van justitie en advocaten, komen in beeld. De verdachte komt niet in beeld en zijn stem zal worden vervormd. Ook worden namen gedempt tijdens de zitting.

De strafzaak is hieronder live te volgen vanaf maandag 3 november 10.00 uur: