Intocht Sinterklaas vanaf 17.00 uur op OOG Tv te zien

De intocht van Sinterklaas in de stad Groningen was zaterdag vanaf 17.00 uur te zien op OOG Tv.

Sinterklaas en zijn gevolg kwamen met pakjesboot Emma aan in de stad en zijn na het aanmeren richting het Stadhuis gegaan. Het aanleggen en de tocht naar het Stadhuis is door verschillende camera’s vastgesteld. De reportage was behalve op OOG Tv ook op RTV Noord, Podium TV en de kanalen van het Dagblad van het Noorden te zien.

De Goedheiligman kreeg bij de intocht hulp van de Koninklijke Vereniging voor Volksvermaken. Deze laten weten dat er nog altijd tekeningen voor Sinterklaas gemaakt kunnen worden. Deze kunnen ingeleverd worden op school of kunnen digitaal naar de Sint worden gestuurd. Inleveren kan tot en met 27 november.

De uitzending is bovenaan dit artikel terug te bekijken.

Deel dit artikel: