Foto’s van herinneringen in MartiniPlaza maken kans op prijzen

nieuws
Foto: Jelmer Wijnstra

Nu het maken van nieuwe ervaringen en herinneringen een stuk moeilijker is geworden door het coronavirus, is MartiniPlaza op zoek naar foto’s van mooie momenten uit de geschiedenis van de evenementenlocatie.Voor een online fotowedstrijd verloot MartiniPlaza daarom vouchers, met als hoofdprijs een waardebon ter waarde van 100 euro.

De drie foto’s met de meeste likes krijgen één van de drie prijzen. Naast de hoofdprijs is ook een voucher van 75 en van 50 euro te winnen.

Heb jij een mooie foto van een evenement wat je hebt bezocht in MartiniPlaza? Mail je foto dan naar  marketing@martiniplaza.nl, vermeld de naam en de datum van het evenement en omschrijf in maximaal 200 woorden jouw herinnering. Alle ingezonden foto’s worden gepubliceerd op de Facebookpagina van MartiniPlaza.

Deel dit artikel: