Eén tip over schietincident Huygensstraat

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De politie heeft na een uitzending van het tv-programma Opsporing Verzocht één tip gekregen over een schietincident op dinsdagavond 20 oktober aan de Huygenstraat in de Grunobuurt. Daarbij raakte de 36-jarige bewoner gewond aan zijn hand.

Toen bij de bewoner werd aangebeld, liep hij naar het balkon om te zien wie er voor de deur stond. Buiten voor het portiek stond een onbekende man die hem vervolgens beschoot. Het gaat om een man met een kaal hoofd of zeer kortgeschoren haar. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en droeg waarschijnlijk een blauw bomberjack. Na het schieten reed hij weg op een oud model damesfiets.

De politie heeft nog niemand kunnen aanhouden. Ze vraagt mensen die die avond rond de Huygensstraat iets gezien hebben, of die een camera hebben die beelden heeft gemaakt van de omgeving, contact op te nemen.