Verkoop shirts van spelers FC Groningen levert jeugdopleiding geld op

nieuws

Vanaf nu is het mogelijk om te bieden op shirts die spelers van FC Groningen tijdens de wedstrijd gedragen hebben. Alle shirts van de spelers die zondag Ajax versloegen zijn nu verkrijgbaar op ‘matchwornshirt.com/club/fc-groningen’.

Daarnaast heeft het onlineplatform MatchWornShirt ook extra gesigneerde shirts van Arjan Robben beschikbaar. De opbrengst gaat naar de jeugdopleiding van FC Groningen. Bieden kan vanaf 89 euro. De jeugdopleiding van FC Groningen is de fundering van de club. Jonge talenten kunnen zich er ontwikkelen en doorstromen naar het eerste. Perfecte voorbeelden hiervan zijn Arjen Robben, Leandro Bacuna en de gebroeders Koeman.

Wie een shirt bestelt, hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele gezondheidsrisico’s. MatchWornShirt zorgt ervoor dat alle shirts goed gereinigd worden. Bieden kan nog tot donderdag 12.15 uur.

Deel dit artikel: