“Schietpartij Antillenstraat was mogelijk afschieten paintballgun”

nieuws
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

De melding van een schietpartij vrijdagavond in de Antillenstraat is mogelijk het afschieten van een paintballgun geweest. Dat laat de politie weten.

Rond 22.30 uur kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen van een schietpartij. Verschillende politiewagens en ook een ambulance gingen daarop ter plaatse. “We kregen een melding van een persoon die een geluid had gehoord dat hem deed denken alsof er geschoten werd”, vertelt politiewoordvoerder Tessel Horsman aan 112groningen.nl. “Toen de agenten aankwamen werden er door hen geen aanwijzingen gevonden dat er daadwerkelijk met een vuurwapen geschoten zou zijn.”

Volgens Horsman is een paintballgun naar alle gedachten de oorzaak geweest. “Op de locatie werd wel een hoeveelheid afgeschoten paintball-balletjes gevonden.” Er is niemand aangehouden.