Winschoterweg twee weekenden gestremd voor groot onderhoud

nieuws
Foto: Google Maps - Streetview

De Winschoterweg in Groningen is in september twee weekenden dicht vanwege groot onderhoud. Dit vindt plaats tussen de Bornholmstraat en de rotonde bij Waterhuizen.

Van vrijdag 11 september 19.00 uur tot maandag 14 september 06.00 uur en van vrijdag 18 september 19.00 uur tot maandag 21 september 06.00 uur krijgt de weg nieuw asfalt en wordt er op een aantal plekken opnieuw ingericht, waardoor de veiligheid verbetert. De Winschoterweg geldt als een gevaarlijke weg, waar regelmatig te hard wordt gereden

De twee parallelwegen langs de Winschoterweg van het Bastion Hotel tot afvalverwerking Stainkoeln en van de grote bocht in de weg tot aan de rotonde bij Waterhuizen gaan verdwijnen. Zij maken plaats voor groen.

Het verkeer wordt via de A7 en A28 omgeleid. Het afvalbrengstation Woldjerspoor aan de Duinkerkenstraat en omliggende bedrijven zijn beide weekenden bereikbaar via een aangegeven omleidingsroute. De rotonde bij Waterhuizen blijft grotendeels begaanbaar en is alleen gestremd op vrijdag 18 september en zaterdag 19 september tussen 22.00 en 06.00 uur. Het fietspad langs de Winschoterweg blijft begaanbaar.