Verdachten van dodelijk geweldsmisdrijf in Hoogkerk blijven langer vast

nieuws
Foto: Rieks Oijnhausen - http://rieksoijnhausen.rieksoijnhausen.nl/

De drie verdachten van het geweldsmisdrijf, wat op zondag 16 augustus plaatsvond in Hoogkerk, blijven dertig dagen langer in hechtenis. Dat besliste de rechtbank donderdagochtend. Bij het incident kwam de 51-jarige eigenaar van een Grieks restaurant aan de Zwanestraat om het leven.

Daarnaast meldt het Openbaar Ministerie dat de beperkingen in het voorarrest voor de verdachten zijn opgeheven. Er vindt  nader onderzoek plaats naar de feitelijke gang van zaken en het aandeel van de verschillende betrokkenen in het geweld.

Het geweldsmisdrijf vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag. In de J.A. de Bree-Meijerstraat werd een 51-jarige man door drie verdachten mishandeld, waarbij er mogelijk ook gestoken is. Het slachtoffer overleed nog dezelfde nacht aan zijn verwondingen. Al vrij snel kon de politie drie verdachten in de omgeving arresteren. Het gaat om mannen in de leeftijd van 23, 24 en 51 jaar oud. Zowel het slachtoffer als de verdachten komen uit Groningen.

 

Deel dit artikel: