Auto rijdt scooter aan in binnenstad

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Op het Gedempte Zuiderdiep is woensdagochtend een scooter aangereden door een auto. Dat meldt Patrick Wind van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur ter hoogte van de kruising met de Kleine Raamstraat. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Wind. “Op het kruispunt kwamen een auto en een scooter met elkaar in botsing. De bestuurster van de scooter raakte hierbij gewond. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Een verpleegkundige van een ambulancemotor heeft de vrouw nagekeken. Ze kon ter plaatse behandeld worden en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. De scooter raakte bij het ongeluk licht beschadigd. Vanwege het ongeluk was de Kleine Raamstraat enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Deel dit artikel: